НОВОСТИ 2016/2017

09.11.2016. године – Ученици осмих разреда започели су акцију ,,Цветна башта осмака“. У овој акцији, школа им је доделила место за садњу цвећа које ће представљати цветну башту те генерације. То ће остати као успомена на време проведено у школи. Идеја је вила да сваки ученик има свој цвет, који ће сам засадити и исти одржавати током године. Остале генерације ће ову идеју увести као традицију.
Наставник Весна Данилов

01.12.2016. године– ученици наше школе, у оквиру Вршњачког тима, организовали су секцију прављења новогодишњих честитики. Од сакупљених добровољних прилога од честитики, ученици су уз сарадњу са директором и наставницима, помогли ученицима са тешком материјалном ситуацијом, како би им улепшали божићне и новогодишње празнике.
Идеја је настала током предавања на тему ,,Интернет насиље“- где се разговарало и о великој употреби друштвених мрежа. Осмишљена је промена где се неће празници честитати преко друштвених мрежа, већ преко израђених честитки.
Наставник Весна Данилов
16.05.2017. године– ученици ОШ ,,Јован Јовановић Змај“ из Ковина, посетили су нашу школу и одиграли представу ,,Мењам пубертет за било шта повољније“. Ово дружење организовано је у циљу сарадње са другим школама.

Наставник: Милош Манић

05.04.2017. године-поводом обележавања Ускрса ученици су учествовали у декорацији школског хола на тему ,,Ускрс“ и,, Пролоће“
Наставник: Весна Данилов

07.06.2017. године-организовано такмичење у спеловању из немачког језика под називом ,,Buchstabieren“. Такмичење се одржало у ОШ ,,Паја Маргановић“ Делиблато, а учествовали су и ученици из ОШ ,,Миша Стојковић“ Гај и ОШ ,,Јован Јовановић Змај“ из Ковина.

Организатор такмичења: наставник Милош Манић

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *